ЗА НАС
Търсене на продукти
ЗА КОНТАКТИ MARKET.BG
 

Формулата за успех в мрежовия маркетинг


ФОРМУЛАТА ЗА УСПЕХ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ
Автор: Крис Тейлър

Формулата за успех в мрежовия маркетинг е всичко, от което се нуждаят както онези, които ще се занимават с мрежов маркетинг и искат да разберат този бизнес по-добре и да преценят дали е за тях, така и хилядите хора, които вече работят в тази индустрия и които по разни причини не са постигнали успехите, които смятат, че заслужават.

Тази книга е отличен подробен наръчник — стъпка по стъпка, за изграждането на една невероятна мрежа, един невероятен бизнес и бъдеще. Следвайте стъпките и ще успеете. Предложената информация е не само гениална на теоретично ниво, но действа и в практиката! Нека тази книга ви ръководи — тя съдържа всичко, от което се нуждаете. Единствено е необходимо упорито да следвате съветите й.

Книгата съдържа ясното послание, че успехът в тази индустрия е възможен за всеки, който избере да го постигне, както и ясен план за основните стъпки и дейности, които осигуряват неговото реализиране. Ако действително искате да успеете в мрежовия маркетинг, не можете да си позволите да не прочетете тази книга!

Цена: 11.00 лв.